Meille töihin

Tutustu työmahdollisuuksiimme!

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Tammikuussa 2021 avattu uusi sairaalamme Sairaala Nova on moderni ja potilaslähtöisyyden ajatukselle perustuva sairaala.

Sairaala Nova mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Uusi sairaala tarjoaa työntekijöille turvallisen ja terveellisen työympäristön. Terveydenhuollon eri ammattilaiset sijoittuvat Sairaala Novassa siten, että eri alojen konsultointi ja yhteistyö helpottuvat. Hoito-osastojen yhden hengen potilashuoneet tarjoavat potilaille yksityisyyttä ja vähentävät infektioriskiä.

Hae meille sairaanhoitajaksi!

Sairaanhoitajana pääset työskentelemään moniammatillisissa tiimeissä moderneissa tiloissamme. Videolla sairaanhoitajamme kertovat, miksi sinun kannattaisi hakea Keski-Suomen Sairaala Novaan töihin.

Hae meille välinehuoltajaksi! 

Välinehuolto pitää sairaalan pyörät pyörimässä. Välinehuoltajat varmistavat, että puhtaita ja huollettuja instrumentteja on aina saatavilla hoitotoimenpiteitä varten. Välinehuoltajat pääsivät itse vaikuttamaan Sairaala Novan välinehuollon tilojen suunnitteluun, johon haettiin inspiraatiota ulkomaita myöten. Katso video ja tiedät, mitä kaikkea välinehuoltajan työhön kuuluu. Videolla kurkataan myös Sairaala Novan välinehuollon ainutlaatuisiin työtiloihin. 

Videoihin saat suomenkielisen tekstityksen oikean alareunan neliön mallisesta symbolista klikkaamalla.

Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä. Tervetuloa töihin Sairaala Novaan!