Monitieteellinen tiedepäivä: Tutkimus on Sinua varten 8.11.2021

Julkaistu 14.9.2021 klo 10.23

Tervetuloa monitieteelliseen tiedepäivään - Tutkimus on Sinua varten!

Tiedepäivän aiheena on tutkimus tutkittavan ja potilaan näkökulmasta
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Jyväskylän yliopisto järjestävät jälleen yhteistyössä Monitieteellisen tiedepäivän. Tänä vuonna pureudutaan tutkittavan näkökulmaan ja huomio kiinnitetään muun muassa potilaan ja tutkittavan osallisuuteen sekä eettiseen rekrytointiin.

Lisäksi eri alojen tutkijat, käytännön toimijat sekä päättäjät kokoontuvat kuulemaan, keskustelemaan ja ottamaan kantaa tutkimuksen ajankohtaisiin kysymyksiin. Myös tutkimusryhmät pääsevät tiedepäivässä esittelemään tutkimushankkeitaan sekä sairaanhoitopiirin ja yliopiston tutkimustoimintaa. Tiedepäivä on hyvä verkostoitumismahdollisuus kaikille päivään osallistuville.

Aika:  Maanantaina 8.11.2021 klo 8:30 – 16:00

Kohderyhmä:  Terveydenhuollon ammattilaiset, tutkijat, opiskelijat, opettajat, potilaat ja muut aiheesta kiinnostuneet

Paikka:  Sairaala Nova, Auditorio, Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä / Teams

Osallistumiskulut: Tapahtuma on osallistujille maksuton (lounas omakustanteinen). Ruokailu- ja kahvilapalvelut löytyvät läheltä auditoriota.

Tiedepäivän ohjelma 2021 (PDF) (134 Kt)

Ilmoittaudu tiedepäivään 25.10.2021 mennessä tässä osoitteessa.

Lisätietoja:      tieteellinentutkimus@ksshp.fi