Hyppää sisältöön

YHTEYSTIEDOT

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Sairaala Nova, Hoitajantie 3

Puhelinkeskus

Ohjeita koronavirukseen

Jos epäilet koronavirustartuntaa, voit ottaa meihin yhteyttä tekemällä oirearvion Omaolo.fi-palvelussa, soittamalla omaan terveyskeskukseesi tai päivystysapuun, josta sinut ohjataan tarvittaessa jatkotutkimuksiin. Huomioithan myös, että olemme rajoittaneet sairaalassa vierailua tartuntojen ehkäisemiseksi. Ohjeet sairaalassa vierailuun. Lue lisää Jos epäilet tartuntaa-sivulta. Katso myös: Koronavirus ja Alueen epidemiatilanne ja suositukset.

Tietoa Sairaala Novasta

Sairaala Nova on Keski-Suomen uusi sairaala, jonka erikoissairaanhoidon palvelut tuottaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Lisäksi Sairaala Novan tiloissa toimii myös keskustan ja Kuokkalan asukkaita palveleva Novan terveysasema, jonka palvelut tuottaa Jyväskylän kaupungin perusterveydenhuolto. Novan terveysaseman sivuille pääset tästä linkistä.

Saapuminen: Keski-Suomen Sairaala Nova sijaitsee Jyväskylän Kukkumäellä osoitteessa Hoitajantie 3. Tarkemmat ohjeet saapumiseen löydät tältä sivulta.

Huomioithan, että näitä verkkosivuja rakennetaan yhä ja sisältöä siirretään sivuille vähitellen. Vanhoille verkkosivuille pääset tästä.

Ajankohtaista

22.02.2021 | Keski-Suomen alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä ns. Koronanyrkki totesi tämän päiväisessä kokouksessaan, että KSSHP:n alue pidetään edelleen kiihtymisvaiheessa, vaikka koronan ilmaantuvuus on saatu sairaanhoitopiirin alueella laskemaan merkittävästi.
19.02.2021 | Innovaatiohaku käynnissä 18.2.2021 – 11.3.2021. Vaikuttavuusohjelma järjestetään kevään ja kesän 2021 aikana. Tavoitteena on tunnistaa diabeteksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon liittyviä innovaatiota Pohjoismaista sekä Baltian alueelta. Kumppaneiden valitun 2-4 kasvuyrityksen kanssa tehdään liiketoiminnan yhteiskehittämistyö Keski-Suomen sairaanhoitopiirin toimintaympäristössä ja osana kasvuekosysteemiä.
15.02.2021 | Jyväskylän kaupunki on koronaviruksen leviämien suhteen, koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin mukaisesti, kiihtymisvaiheessa. Kokouksessa todettiin, että tilanne Jyväskylässä on rauhoittunut ja koronaluvut ovat kääntyneet laskuun. On syytä kuitenkin muistaa, että tartuntoja on Jyväskylässä edelleen runsaasti.
08.02.2021 | Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vetämä ”Alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä” ns. Koronanyrkki, totesi tämä päiväisessä kokouksessaan, että Jyväskylä on edelleen koronan suhteen leviämisvaiheessa ja muut sairaanhoitopiirin alueen kunnat kiihtymisvaiheessa.
logo

OTA YHTEYTTÄ

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Keski-Suomen Sairaala Nova
Hoitajantie 3
40620 Jyväskylä

puh. 014 269 1811

kirjaamo(at)ksshp.fi
(ei potilasasioita)

PÄIVYSTYKSEN PUHELINNEUVONTA

Päivystysapu
116 117

SYNNYTYS

puh. 014 269 1204

SEURAA MEITÄ

LUE BLOGIAMME

SairaalaNova_logo

OTA YHTEYTTÄ

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Keski-Suomen Sairaala Nova
Hoitajantie 3
40620 Jyväskylä

puh. 014 269 1811

kirjaamo(at)ksshp.fi
(ei potilasasioita)

PÄIVYSTYKSEN PUHELINNEUVONTA

Päivystysapu
116 117

SYNNYTYS

puh. 014 269 1204

SEURAA MEITÄ

LUE BLOGIAMME

Palaute | © Keski-Suomen sairaanhoitopiiri